Hlavní obsah
Článek

Otevřeně mluví o tom, že je zadaná. Vždyť se svým novým přítelem Barbora Mottlová (37) absolvovala už několik dovolených v zahraničí. Často se ale objevuje ve společnosti Josefa Kůrky.

Naposledy jeden druhému dělali společnost na pražské premiéře filmu Skleněný pokoj. Z toho důvodu se mnozí domnívají, že sexbomba a Muž roku roku 2016 tvoří pár. My jsem se pokusili rozklíčovat, jak to mezi nimi je. „S Pepou jsem moc dobří kamarádi,” mávla rukou herečka, která nového partnera médiím jen tak neukáže. „Nemám v plánu se s ním někde ukazovat. Už si chci své soukromí střežit.”

Mottlová na premiéře neplnila jen úlohu čestného hosta, ale oficiálně představila diváky v sále a představila delegaci. „Byla to pro mě čest a vzrůšo. Moc jsem se těšila na Rolanda Mollera a musím říct, že má obrovské kouzlo osobnosti,” rozechvěla se Bára po setkání s charismatickým dánským hercem, který s ní před diváky okatě koketoval. „Zbožňuji filmy Julia Ševčíka, tak i to pro mě bylo moc milé setkání,” říká Bára Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám