Hlavní obsah
Článek

Poprvé od narození dcery Kristýnky (3,5 měsíce) se Lukáš Vácha objevil ve společnosti. Na otevření butiku německé módní značky ho doprovodila jeho partnerka Kateřina. Zatímco si mladí rodiče užívali společenského života, holčičku hlídala jedna z babiček.

Fotbalistovi se po narození dítěte samozřejmě částečně změnily hodnoty, ale na nějaké zásadní soudy, jak moc se změnil život, je prý ještě brzy. „Nechci říkat, že se mi změnil život o tři sta šedesát stupňů. Je to ještě krátká doba na to hodnotit. Velkou změnu úplně nepociťuju, já trénuju a jsem na hřišti a o spoustu věcí se stará Katka,” říká sportovec.

Pokud se zrovna nevěnuje fotbalu, tak se snaží své partnerce s péčí o dítě pomáhat. „Zapojuju se do všeho. Krmím, koupu, chodím na procházky. Když mám čas, tak se přidám víc,” usmívá se Vácha, který se těší z toho, že mají s partnerkou bezproblémové dítě. „Kristýnka je ve svých čtyřech měsících velmi šikovná, dobře jí, spí. Nemáme žádnou nadstandardní péči, kterou bychom museli vynakládat.”

Jak Lukáš Vácha reagoval na naši otázku o možné veselce, se dozvíte v našem video rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám