Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její instagramoví fanoušci ji vídají na sociálních sítích většinou v elastickém trikotu. Když se ale modelka Ester Berdychová (31) naposledy ukázala v Česku na veřejnosti, tak okouzlovala velkou večerní.

„Když mám na sobě sportovní oblečení, tak jsem vlastně nejvíc spokojená. Je pravda, že jsem dneska ráno stihla cvičební úbor obléknout, ale dnes jsem zvolila gala šaty,” nechala se slyšet modelka na oslavě pětadvacátého výročí od vzniku jediného českého módního řetězce a dále dodala: „Je to příjemné. Jsem ráda, že jsem mohla tady v Česku zajít na takovou krásnou akci.”

Manželka úspěšného tenisty Tomáše Berdycha sportu a pravidelnému cvičení zcela propadla a denně svými příspěvky motivuje své fanoušky prostřednictvím svého účtu na Instagramu. „Já jsem ke sportu vždycky tíhla. Sportovala jsem od malička, hrála jsem závodně tenis, dělala jsem atletiku. Základ sportu ve mně vždycky byl a bez něj bych si to nedovedla představit. Je mojí každodenní rutinou. Cvičení mě ještě víc chytlo, když jsem začala být po boku mého manžela,” říká Ester.

Ester a Tomáš pobývají na dvou adresách ve svém domě za Prahou a Monaku. Kde se cítí víc doma? „Praha i Monako jsou oba naše domovy. Když je čas, tak raději trávíme svůj čas v naší rodné zami tady v Praze,” říká Ester Berdychová.

V jakém oblečení se vám Ester Berdychová víc líbí?
V přiléhavém cvičebním úboru
17,7 %
V nablýskané velké večerní
82,3 %
Celkem hlasovalo 774 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám