Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídce Terezy Sabáčkové měl Václav Noid Bárta hned několik úloh. Předvedl se jako zpěvák, autor písně Fly kolegyně Evy Burešové, režíroval znělku i krátké video, ale největší pozornost u novinářů způsobil jako doprovod své nové přítelkyně Elišky Grabcové. Přehlídka módní návrhářky v paláci Žofín byla vůbec první oficiální akcí, kde se pár objevil bok po boku.

Bylo evidentní, že pro uhrančivou tanečnici není úplně příjemné, když na ni míří objektivy hrozen fotografů, nakonec ale vše zvládla. „Myslím, že to zvládá v pořádku. Není důvod, aby to bylo jinak,” komentoval vše Vašek, který byl s partnerkou obklopený svými známými: „Jsme tady s přáteli, takže jsme v dobré společnosti.”

Známý zpěvák potvrdil svůj neměnný vkus k ženám. Jeho nová přítelkyně je stejně uhrančivá jako exmanželka Lucie Bílá, vysoká jako Eliška Bučková a v obličeji připomíná jeho stále ještě manželku Gábinu Bártovou.

V šatech od Terezy Sabáčkové, které často oblékala právě Gábina Bártová, to Elišce slušelo. „Tereza je pro mě geniální návrhářka a vynikající holka. Byla to nádherná atmosféra,” dodal Vašek Noid Bárta.

Reklama

Další články

Načítám