Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cestování je jejich velký koníček. Pavel Vítek a Janis Sidovský procestovali během třiceti let společného života planetu křížem krážem. Na poslední dovolenou do New Yorku ale vyrazil Janis bohužel sám bez Pavla.

Během svého pobytu ve Velkém jablku navštívil místní pamětihodnosti a nenechal si ujít například koncert v Carnegie Hall. V New Yorku se potkal dokonce se zpěvákem ze Scissor Sisters Jakem Shearsem a na gala večeru amfAR Gala si udělal selfíčko s topmodelkou Heidi Klum. „Bylo mi líto, že jsem taky nemohl letět. Měl jsem ale tolik práce, že to nešlo. Je plesová sezóna, a tak jsem se musel smířit s tím, že zůstanu doma,” říká Pavel Vítek.

Partneři byli ale v každodenním kontaktu. „Dneska se díky technice vzdálenosti zkracují. Díky moderním technologiím jsme spolu mohli mluvit přes chytrý telefon a denně jsme si volali,” říká Pavel Vítek, kterého jsme potkali na jubilejní 150. repríze muzikálu Ples upírů. Za náročnou roli starého profesora Abronsia si vysloužil nominaci na Cenu Thálie. „Je to moje první nominace, tak jsem tím byl velmi mile překvapený. Byl jsem z toho v příjemném šoku,” tetelil se Vítek.

Reklama

Další články

Načítám