Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to půl roku, co Hana Mašlíková (41) Reinders přivedla na svět syna Andrease, což zcela změnilo její životní priority. Moderátorka ovšem není maminkou na plný úvazek, už krátce po narození dítěte se vrátila do pracovního procesu. Moderuje Snídani s Novou a vždycky je ráda, když vyrazí do společnosti a změní prostředí.

„Pokud mám volno, jsem s Andreasem a hrozně si to užívám. I když jsem unavená a nevyspalá jako každá mamina, tomu pocitu s dítětem se nic nevyrovná,” řekla nám Hanka.

Když má Hanka pracovní povinnosti, stará se jí o dítě buď manžel André, nebo její maminka. „Jsem si jistá, že bych ho nesvěřila chůvě. Jsem ráda, že je v rodině u mé maminky, která vychovala tři děti a teď se stará o čtvrté vnouče. Je v těch nejlepších rukou,” říká klidným hlasem bývalá modelka, která díky svým nejbližším mohla vyrazit na vernisáž výstavy Mumie světa.

"Ve tři ráno ho nakrmím, přebalím, on při tom všem usíná. Pak odcházím do práce,” vysvětluje Hanka, která jedním dechem s humorem dodává: „Mám hrozně hodné dítě, až bych skoro řekla, že v našem případě platí, že matka je nejistá.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám