Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na velký finálový večer Miss Universe v Las Vegas se už několik dní připravuje Česká Miss 2017 Michaela Habáňová. Vzhledem k nedávnému brutálnímu útoku s velkým množstvím obětí nesmějí soutěžící udělat ani krok bez ochranky, samy nesmějí jít ani na toaletu. Soutěžící z celého světa zároveň podpořily město, jež nedávno zažilo nejhorší útok střelnou zbraní v dějinách USA, speciálním přivítáním na veřejnosti hned po příletu, kdy v tričkách #VEGASSTRONG ukázaly, jak je město silné.

„Nemůžeme vyjít z pokoje bez ochranky, nesmíme na záchod bez ochranky, nesmíme prostě nikam samy. Je to i kvůli tomu atentátu, co se v říjnu stal,“ informovala z Ameriky Česká Miss 2017. „Soutěží jsou tady úplně posedlí. Hned jak jsem přijela na hotel, chtěli se všichni fotit a všude se s námi všichni chtějí fotit, je to neuvěřitelné, jak tím žijí," svěřila se Míša.

Komplikovaná bezpečností opatření ale nijak nenarušují samotné přípravy. Od příletu se nejkrásnější Češka letošního roku nezastavila a po dlouhé cestě jela z letiště rovnou na focení. „Cesta byla hodně dlouhá, ale bez komplikací. Hned po příletu mě vyzvedli a jelo se na první focení. Potom následoval přesun na hotel a několik interview s organizátory i porotci. Další den se opět fotilo, česalo, rozhovory dva dny v kuse,“ uvedla Michaela, která při rozhovorech zaujala ve večerních šatech Petry Pilařové, ale i tím, že se závodně věnovala krasobruslení. „Prý na Miss Universe žádná soutěžící nikdy krasobruslení nedělala, velmi je to zaujalo.“

Podle České Miss jsou finalistky světové soutěže krásy moc fajn a vzájemně si pomáhají. Ani na Miss Universe však nechybějí zajímavosti: „Jsou tady soutěžící, které se sprchovaly v den příjezdu a od té doby ne, jsou tady holky s plastikami a botoxem v obličeji a jejich mimika se za celý den nepohne, ale všechny jsou přátelské.“

Adeptky na titul Miss Universe se intenzivně věnují přípravám na finálový galavečer, čeká je show národních kostýmů, zkoušky na finále i charitativní aktivity. Samotné finále proběhne 26. listopadu. 

Reklama

Další články

Načítám