Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přednedávnem se Ivana Korolová (35) v tichosti vdala za bubeníka Jiřího Veselého, ovšem to jí nebrání, aby nacházela potěšení i v náruči jiných mužů než v manželově.

„Tak to prrrr. Hraji Julii v chystaném muzikálu Zdeňka Bartáka, Eduarda Krečmara a režiséra Romana Štolpy Romeo a Julie, je i pravda, že hlavní mužskou roli ztvárňují Lukáš Randák, Štěpán Komárek a Filip Hořejš, takže podle toho, kdo bude právě Romeem, tak tomu skončím v náručí, ovšem mým jediným a pravým Romeem je můj muž Jirka a basta. A tak to také zůstane! Žádné avantýry se nekonají, jsem šťastně zamilovaná manželka,“ uvedla s úsměvem Ivanka na tiskové konferenci ke zmíněnému dílu, které bude mít premiéru 23. listopadu v Divadle Hybernia.

„Jsem moc ráda za tuhle roli. Nabídli mi ji asi tak za pět minut dvanáct. Ještě pár měsíců nebo možná rok a ve svém věku bych hodně mladinkou Julii zřejmě už hrát nemohla. Přišlo to prostě v pravou chvíli a díky za to,“ dodala Ivana Korolová, která mluví Lisu v kresleném seriálu Simpsonovi. Věčný příběh lásky mladých milenců a nenávisti jejich rodů podle předlohy Williama Shakespeara se veleúspěšně hrál v minulosti v korejském Soulu a následně i na zámku Hluboká. Teď přicestoval do Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám