Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nejen od přírody krásnou ženou, ale se svým půvabem umí také skvěle pracovat. Tereza Maxová (52) si během let působení ve vrcholovém modelingu dokonale vytříbila vkus, a proto jí to vždy velmi sluší ve velké večerní i v teplácích.

My jsme měli šanci Terezu vidět v obou polohách, tedy ve sportovním úboru během akce Teribear hýbe Prahou a také v plné parádě během představení nové edice tuzemského sektu na luxusním večírku na Pražském hradě.

Tereza nevsadila prvoplánově na hluboký výstřih, ale naopak odhalila záda v rafinovaně řešeném topu z Item, pod který si logicky nemohla obléknout prádlo. Luxusní vzhled outfitu dodávaly široké metalické kalhoty Alexander McQueen. „Z těchto kalhot jsem nadšená, protože je můžu vzít k tričku, džínové bundě, ale můžu k ním vzít klidně i podpatky,” nadšeně komentovala výraznou část oděvu modelka.

Maxová, která žije s rodinou trvale v Monaku, pobývá aktuálně dva měsíce v Česku, aby se její potomci lépe naučili její rodnou řeč. Tereze se tak může o to intenzivněji věnovat také své nadaci. „Věnujeme se spoustě projektů, které jsou zaměřené na vzdělávání dětí z dětských domovů. Čeká nás v příštím týdnu promoce další vysokoškolačky, která úspěšně dokončila studium na ČVUT a nadace ji při studiích podporovala. A do Vánoc ještě několik grantových řízení, v rámci nichž se budou rozdělovat finanční prostředky na pomoc znevýhodněným rodinám," s nadšením popisuje Tereza Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám