Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto bylo pro Karolínu Mališovou (27) opravdu cestovatelsky nabité. Česká Miss Earth pro rok 2015 zažila během prázdnin spoustu nádherných zážitků v Česku, a kromě toho byla na dvou dovolených. V Turecku si užívala s přítelem a s rodiči a sestrou poté vyrazili na řecký ostrov Kréta.

„Toto léto se vážně vydařilo, moc jsem si ho užila a hodně odpočinula, teď už jsem zase v jednom kole,” říká Karolína.

Idylická dovolená v Turecku měla ale přece jen nepříjemný závěr. „Poslední den byly obrovské vlny, takové jsem ještě nikdy neviděla. Měla jsem strach jít do moře, protože to vypadalo vážně nebezpečně, ale přítel mě přesvědčil. Vše bylo v pohodě, nechali jsme se unášet ve vlnách a užívali si, ale pak, když jsme chtěli vylézt ven z moře, to byl oříšek, museli jsme najít okamžik, kdy nepojede velká vlna, no ale bohužel, než jsme stačili vylézt, smetla nás jedna velikánská,” vzpomíná Karolína.

„Udělali jsme pod vodou dva kotrmelce, a celí otřískaní o kameny jsme se vyškrábali ven. Ten den jsem už moře nechtěla ani vidět,” dodává Karolína Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám