Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České a slovenské finále modelingové soutěže není jen o výběru začínajících talentů, ale potkávají se zde již zavedené krásky, které vzešly z této soutěže. Letos se jich na jednom místě sešlo celkem dvanáct.

„Říkala jsem si, že právě o tom to je,” popisovala nadšení ze setkání ambasadorka letošního ročníku Zuzana Stráská. „Těšila jsem se na všechny své oblíbenkyně, ale asi ze všeho nejvíc na Adrianu Čerňanovou, protože přiletěla až z New Yorku. My jsme spolu procestovaly spoustu destinací, ať už to byl New York, Los Angeles, Miami a zažily jsme spoustu akcí,” říká modelka.

Mezi Češkami a Slovenkami ve světovém vrcholovém modelingu nepanují rozbroje, ale naopak si vzájemně pomáhají. „Když jsme byly mladé a bylo nám šestnáct sedmnáct, tak jsme spaly všechny pohromadě. S Adrianou jsme spolu bydlely v New Yorku. Teď, když jsme starší, tak už žijeme každá zvlášť. Určitě ale držíme pospolu, to je důležité,” dodala na Schwarzkopf Elite Model Look Zuzana Stráská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám