Hlavní obsah
Článek

V následujících dnech oba čeká pracovní smršť, o to víc si Michal (58) a Lucie (45) Dvořákovi s dětmi užívají dovolenou na Seychelských ostrovech.

Na pohádkově nádherném souostroví v Indickém oceánu zakládajícího člena kapely Lucie a nejznámější českou dýdžejku pozval jejich kamarád. „Asi před měsícem nám nabídl vilu s bazénem. Taková nabídka se samozřejmě neodmítá,” komentovala povedenou dovolenou Lucca.

„I když ve vilovém komplexu, kde bydlíme, máme soukromý bazén a pláž, tak s dětmi každý den podnikáme autem výlety na různé pláže po ostrově Mahe,” nechala se slyšet. Rodinka si dokonce pronajala na jeden den loď. „Byla jen naše. Šnorchlovali jsme, jeli na paddleboardu a pozorovali podmořské dno z mořských sáněk,” popisovala zábavu Lucca a jedním dechem dodala: „Dnes jsme třeba plavali pod vodopádem a krmili obrovské želvy.”

Po návratu do reality čeká oba pracovní povinnosti. Lucca opět vystoupí na největším festivalu taneční hudby u nás na Mácháči, Michal zase připravuje první ročník mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady, kde na zahájení vystoupí i se svou kapelou Lucie. Bude to jejich jediný letošní koncert.

Dalšími účinkujícími na zmíněném festivalu budou například oscarový skladatel hudby Nicola Piovani, Jan P. Muchow se svým novým projektem The Antagonist, Jaroslav Uhlíř, dojde také k uvedení filmu Tři oříšky pro Popelku, kdy geniální hudbu Karla Svobody provede symfonický orchestr s velkoplošnou projekcí filmu.

Reklama

Další články

Načítám