Hlavní obsah
Článek

Na takové ty klasické prázdniny ve znamení odpočinku může Karel Voříšek (60) zapomenout. Během léta se totiž stěhuje do nového bytu. „Rozloučili jsme se se Žižkovem a přivítali jsme se s Vinohrady,” prozradil novinku ze svého soukromí moderátor hlavního zpravodajského bloku na Primě, který žije řadu let se svým partnerem Vladimírem Řepkou. S mluvčím pražského magistrátu je od loňska v registrovaném partnerství.

Na nějaké to zpestření práce v televizi ale přece jen nejspíš dojde. „Léto trávím půl na půl pracovně i odpočinkově, ale když je práce koníčkem, tak se rozdíl ani nepozná,” říká Karel. S tím jsme se potkali na střeše budovy na pražské Brumlovce, která se na pár hodin proměnila v ráj motýlů. Šperkařka Jitka Mlynarčík Kudláčková zde představila kolekci Naši motýli, která je nejen krásná a ojedinělá, ale hlavně pomáhá.

„Až se Jitka Kudláčková konečně rozhoupe a připraví kolekci šperků i pro muže, tak bych určitě ocenil něco jednoduchého a elegantního, co nahradí kravatu nebo podtrhne pánskou nenápadnou nonšalantnost,” uvedl Karel Voříšek.

Reklama

Další články

Načítám