Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se Leoš Mareš (47) s partnerkou Monikou Koblížkovou vrátili z exotické dovolené z Ománu, už je čekala další divoká aktivita. S přáteli vyrazili luxusními vozy na dvoudenní orientační závod.

Nebyla to jen tak obyčejná projížďka po českých silnicích, ale pár čekaly předem připravené úkoly. První den se naučili detektivní techniky, jak sejmout otisk prstu i jak profilovat pachatele, a nezaskočila je ani střelba z pistole na terč, den druhý byl už o poznání náročnější. Účastníci jízdy totiž museli řešit pomyslnou vraždu.

Na první pohled ponuré úkoly na zamilovanou dvojici nijak negativně nezapůsobily a Leoš a Monika se k sobě chovali opět jako dva zamilovaní teenageři. Na fotkách například můžete vidět, jak Leoš kryje Moniku svým deštníkem před deštěm a sám přitom mokne.

Mezi dvaaosmdesáti posádkami, které vyrazily na Advantage Season Opening, byla jedna obzvláště sexy skupinka. Ještě aby ne, když ji tvořila trojice modelek, jejichž kouzlo zastínilo i naleštěné kapoty sporťáků. Topmodelka Zuzana Stranská, misska Kateřina Sokolová (35) a finalistka České Miss Andrea Šopovová se zúčastnily poprvé. Sokolová byla před jízdou lehce nervózní, neboť má z řízení respekt. „Nerada bych to zakřikla, ale zatím jsem bez nehody. Nemyslím si, že bych byla nějaká zdatná řidička. Myslím si, že Zuzka je ještě horší než já,” smála se Miss České republiky pro rok 2007.

Ptali jsme se Kateřiny, jestli jí s kolegyněmi nehrozí během dnů ponorková nemoc, a dočkali jsme se negativní odpovědi. „Víme, co od sebe můžeme čekat. Rády spolu trávíme čas, loni v srpnu jsme spolu byly v Chorvatsku na plavbě lodí a letos něco podobného chceme určitě zopakovat. Ve hře je opět loď, případně si pronajmeme nějaký dům,” svěřila se nám před odjezdem Kateřina Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám