Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejpopulárnější interprety náctileté generace a teenagerky by vraždily, kdyby s ním mohly strávit pár hodin o samotě. Pavel Calta se ale už pár let partnerským vztahům úspěšně vyhýbá. I na premiéru snímku Král Artuš: Legenda o meči přišel rovněž bez dámského doprovodu. „Byl jsem se svým nejlepším kámošem, který přiletěl z Filipín,” vysvětloval volbu svého garde zpěvák, který je stále single: „Zatím se to nezměnilo, proto jsem vzal kámoše.”

Čím to, že je Pavel už roky bez partnerky? „Jen tak lehce se nazamiluju a do vztahu chci jít, až si budu stoprocentně jistý, což zatím úplně nebylo. Ale není kam spěchat. Těžko říct. Občas mi to vyhovuje, občas tak napůl. Ale já opravdu nikam nespěchám a až to přijde, tak to přijde.”

V pracovní rovině chystá Callta řadu novinek. Nedávno si střihl duet s Leošem Marešem (47) na jeho narozeninovém mega koncertě a nyní spojí síly s další hvězdou. Populární zpěvák a zástupce mladé generace českých písničkářů projevil sám od sebe zájem hrát během nultého ročníku festivalu Slunovrat před svým hudebním vzorem Markem Ebenem. Kdo ví, třeba spolu zazpívají spontánně nějakou společnou písničku nebo vytvoří společný hit třeba jako nedávno s Leošem Marešem. „Chystám zase nějaký překvapení, tak uvidíme, jestli mi to bude dál skládat a psát,” říká mladý zpěvák Pavel Callta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám