Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Období plné radosti právě prožívá Tamara Kotvalová (60). Dáma s přezdívkou „královna Pařížské“ totiž brzy přivítá do rodiny nového člena. Její dcera Daniela podnikatelce co nevidět porodí první vnouče.

„Byla jsem z toho trošku zaskočená. Jelikož se pohybuji s lidmi do čtyřiceti let věku, tak jsem se sama v tomto věku trošku zasekla. Pořád si přijdeme s mojí dcerou jako sestry, obě se těšíme, že budeme chovat,” nechala se slyšet Kotvalová, u které by jen málokdo tipoval, že by mohla být babičkou.

Ptali jsme se Tamary, jestli dovolí svým vnoučatům, aby ji oslovovali babičko. „Já s tím nemám problém. Naopak mi to bude imponovat, budeme mladí a zároveň vychovávat vnoučata, mě to přijde fajn,” řekla.

Na oslavě narozenin Michala Zapoměla nám podnikatelka také prozradila, že očekává narození vnučky. Jméno ale zatím nechtěla vyslovit. Tuto informaci se ale zřejmě co nevidět dozvíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám