Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti jste ji pravidelně vídali na televizní obrazovce, pak se nad ní nějakou dobu zavřela voda mediálního rybníčku. Hvězda Ordinace v růžové zahradě Lucie Černíková se zhostila nejdůležitější životní role maminky a přivedla na svět dceru Sofii, která v létě oslaví třetí narozeniny.

Pravdou ale je, že se z šoubyznysu zcela nevypařila. „Vystupuju kontinuálně v divadle Semafor,” říká herečka, která se nově vrací na velkou divadelní scénu a v muzikálu Janka Ledeckého Iago se zhostí hlavní role Desdemony.

„Je náročné sladit čas. Člověk musí vše dobře naplánovat a načasovat, aby vše klaplo. Na druhou stranu vnímám divadlo jako příjemný oddych od mateřství, které může být taky velmi náročné,” směje se Lucie a jedním dechem dodává: „Mě moje povolání baví, takže si tolik náročnost nepřipouštím.”

Pokud jste fanoušky Lucie Černíkové, zapište si do diáře termín 21. září. To totiž v Divadle Hybernia dojde k premiéře zmíněného muzikálu Iago.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám