Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi soutěžícími třetí řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas se vytvořilo velmi pevné přátelské pouto a většina z nich se setkává dobrovolně i po ukončení natáčení. Jednou z příležitostí, kdy se potkali téměř všichni včetně plaché Taťány Vilhelmové nebo Marty Issové, bylo pokřtění multifunkčního designového prostoru Gábiny Hámové, manželky Aleše Hámy. Na akci nechyběl ani nejmladší účastník poslední řady Milan Peroutka.

Zpěvák na akci překvapil výrazným tetováním. Neděste se ale, o pověst slušňáka nepřišel. „Tohle tetování byl pozůstatek po pěveckém vystoupení v roli Amy Winehouse, kdy mi zkušení maskéři udělali totožné obrázky, jako na svém těle nosila právě Amy. Zároveň pro mě znamenalo poslední vzpomínku na soutěž,” vysvětluje Milan a jedním dechem dodává: „Ale kdo ví, třeba si časem nechám něco v souvislosti se soutěží vytetovat. Dostal jsem nabídku od jednoho tetovacího salónu, ale říká se, že když s tím jednou začnete, snadno se z toho stane závislost. Tak asi zatím raději zůstanu u těch smývatelných.”

Peroutka v minulosti koketoval s myšlenkou nechat se tetovat, ale nikdy do této změny nešel. „Mně se ty tetovačky na mně líbí a vždycky se na ně nemůžu vynadívat, ovšem musí tam být vidina toho, že je jednou smyju. Asi bych se bál, že se mi časem okoukají. Občas se alespoň nechám potetovat na nějaké akci u stánku pro děti,” směje se sympatický zpěvák.

Kromě tetování mladý umělec poutal pozornost svou muskulaturou. Jak se udržuje ve formě? „Momentálně se vracím pomalu do procesu a opět začínám chodit běhat a cvičit. Během Tváře jsem z režimu vypadl, ale například slečny kostymérky si to nemohly vynachválit, protože mi kostýmy poté lépe seděly a ani se ženskými převleky už nebyl takový problém, jako to bylo například zkraje soutěže při čísle s Amy Winehouse,” vysvětluje Milan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám