Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení muzikálu Fantom opery se Monice Sommerové příliš nedařilo v soukromé ani pracovní rovině. Zpěvačka nemohla zavadit o práci a hledání vysněného partnera se také zdálo bez šancí.

Dnes už je to v práci jinak a operní pěvkyni čekají zkoušky muzikálu Iago. „Není to jen tento muzikál, ale čekají mě i další pracovní příležitosti, tak z toho mám skvělý pocit,” svěřila se nám Sommerová na jedné z prvních tiskovek nového muzikálu Janka Ledeckého, ve kterém si zahraje exotickou krásku Bahíu. „Je to přece jen role, kterou jsem ještě nehrála, tak se na to moc těším. Hraju arabskou zpěvačku, které je kolem třicítky, já jsem vždycky hrála mladé nevinné zaláskované holčičky,” řekla.

I v soukromé rovině se začalo Monice blýskat na lepší časy. Na chvíli potkala lásku. „Spousta lidí mi nadbíhá, ale já mám strašně málo času. Kvůli práci zjistím, že tomu druhému nemůžu dát to, co chci, a skončí to,” krčila rameny Monika.

Možná má zpěvačka smůlu v lásce právě proto, že si vždy hledala partnery mimo svůj obor. „Možná bych se mohla poohlídnout po někom z branže. To se mi ale moc nechce, jsem skeptická,” culila se Monika Sommerová. Tak uvidíme, jestli jí na premiéře Iaga, která proběhne 21. záři v Divadle Hybernia, bude konečně dělat společnost nějaký fešák.

Reklama

Další články

Načítám