Hlavní obsah
Článek

Je to přesně rok, co byla Andrea Bezděková (29) zvolena nejkrásnější Češkou. Úřadující Česká Miss měla příležitost si jeden z nejdůležitějších momentů v životě připomenout, neboť usedla v porotě Miss Princess, kde se volí nejkrásnější dívenky v kategoriích 4-7 a 8-12 let.

„Přijde mi to jako skvělý nápad pro všechny malinké parádnice. Ty holčičky byly neuvěřitelné, byly nesmírně talentované a na svůj věk velmi výřečné. Když si představím, že by mě někdo do podobné soutěže přihlásil ve čtyřech letech, hádám, že by mě nikdo nedostal ani na pódium, natož kdyby se ze mě snažili vypáčit pár slov,” komentovala své dojmy Andrea, která fandila vůbec nejmladší účastnici. „Nechtěla jsem nikoho upřednostňovat, ale tahle malá rošťanda všechny své soupeřky suverénně zastínila. Ta slovo stud nepoznala ani z rychlíku.”

Zaznamenala Bezděková nějaké paralely soutěže malých princezen s tou jedinou národní? „Vybavila jsem si moment, kdy jsem jako malá též závodně tančila. Některé volné disciplíny byly skutečně na profesionální úrovni. Já jsem velký zastánce jakýchkoliv zájmových kroužků v dětství. Když jsem viděla, jak jsou všechna děvčata šikovná, byla jsem v sedmém nebi. Na konci celé soutěže bylo vyhlášení velmi rafinované. Vedlejších titulů bylo přesně tolik, kolik bylo soutěžících. Takže se nestalo, že by některá dívka odcházela zklamaná bez korunky,” říká Andrea.

Se stále stejným nadšením k soutěži přistupuje její organizátorka a moderátorka, blogerka Dominika Myslivcová (29). „Když vidíte, jak těm holčičkám září oči, nepotřebujete nic víc. To je hlavní důvod, proč tuto soutěž dělám,“ usmívala se organizátorka Miss Princess , která má problém zvolit vždy tu nejlepší. „Do finále bych vzala nejraději úplně všechny. Ale to samozřejmě nejde. Ale každá jedna princezna, která se přihlásila a přišla na casting, si zaslouží obrovské uznání a obdiv. Je úplně jedno, že se nedostala až na vrchol. Já tvrdím, že vyhrály všechny. Taky bych chtěla poděkovat všem partnerům, bez kterých bychom soutěž nemohli pořádat,” říká Dominika Myslivcová.

Reklama

Další články

Načítám