Hlavní obsah
Článek

Jedenáctý ročník Cen Czech Grand Design se nesl v duchu tématu „s hlavou v oblacích“. Tomu odpovídal i doporučený dress code, který velmi poslušně a s nadšením dodržela Zuzana Stivínová.

Herečka, považovaná za jednu z mála českých módních ikon, nevyužila služeb stylistů a oblékla se podle svého. „Tématem večera bylo ’s hlavou v oblacích’ a mně se chtělo být na designovém večeru kreativní,” uvedla Zuzana a jedním dechem dodala: „Měla jsem dnes divadelní zkoušku, a tak jsem neměla moc času na přípravu, jen jsem přiběhla domů a oblékla si takový newyorský vintage styl,” sdělila.

Přes černé šaty s geometrickým vzorem, pořízené právě v New Yorku, přehodila sametový kabátek ve stejné barvě, navlékla černé matné punčochy, ozdobila se designovými šperky od Evy Eisler, které herečka považuje za svůj poklad. Hlavní roli jejího outfitu hrála ovšem kožená závodnická pokrývka hlavy.

„Ta je po mém dědečkovi z třicátých let. Tahle pokrývka je určená do letadla, nebo na motorku,” vysvětlila herečka, která si večer moderovaný mladými kolegyněmi Zuzanou Stavnou, Marikou Šoposkou a Eliškou Křenkovou velmi užila. „Bylo to krásné, noblesní a zábavné,” zhodnotila Zuzana Stivínová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám