Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, co Monika Absolonová (47) přivedla na svět syna Tadeáše, uběhlo už patnáct měsíců a zpěvačka po Evitě přichází s další hlavní rolí. Měli jsme možnost ji vyzpovídat během kostýmní zkoušky připravovaného muzikálu Funny Girl v divadle Studio DVA.

Není to poprvé, co se největší česká muzikálová diva na jevišti promění v postavu Fanny Briceové, kterou na newyorské Broadwayi proslavila Barbra Streisand. Absolonová si největší hereckou hvězdu třicátých let zahrála už dvakrát a jednou za tuto roli dostala dokonce Thálii.

„Jsem šťastná, že se producent divadla Studio DVA Michal Hrubý rozhodl nastudovat tuhle hru. Tuhle roli jsem už hrála, ale za celou dobu jsem ji zahrála asi jen dvaatřicetkrát, což je málo,” nechala se v našem rozhovoru slyšet zpěvačka a dále na toto téma uvedla: „Mám pocit, že jsem Fanny nenabažená. Podle mě je to nejlepší role, která byla pro ženskou mého věku napsaná.”

„Funny Girl podle mě nejvíc dojímá ženy po čtyřicítce, protože mají v životě už něco za sebou a uvědomují si, co je kterákoliv z nás schopna obětovat lásce - a o tom vlastně příběh Fanny je. Paradoxně paralel s životem Fanny a mým je spousta. V podstatě bych řekla, že jsem si prožila vše, co prožívá. Například ani mě na začátku nikdo nikde nechtěl. Jen doufám, že ten konec nebudeme mít stejný,“ dodala Monika Absolonová, která se nám ve video rozhovoru přiznala, že po porodu se jí většina textů vykouřila z hlavy a ona se je musela učit znova.

Kromě Moniky Absolonové se v představení objeví Roman Zach (51), coby její osudová láska Nick Arnstein, dále vystoupí Ladislav Frej, Lenka Termerová, Jana Stryková, Jana Krausová, Michal Slaný, Kristýna Fuitová Nováková, Petr Pěknic, Ondřej Izdný a mnoho dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám