Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich vztah byl v poslední době jako na houpačce. Před měsícem prý ale Nikol Švantnerové (31) došla definitivně trpělivost a svůj čtyřletý vztah s Jakubem Horou ukončila.

„Je to definitivní rozchod. Přišli jsme na to, že nemá smysl to slepovat a věnovat tomu víc energie,” řekla na otevření prodejny s obuví Česká Miss 2015, která si od partnera před pár dny odstěhovala všechny své osobní věci.

Modelka je nyní ráda, že udělala za vztahem s fotbalistou tlustou čáru, do budoucna je bude stále spojovat fenka jorkšíra, kterou si spolu pořídili.

„To bude trošku náročnější. Zítra si pro ni Kuba přijede. Zatím si to nedovedu představit, protože ji vnímám jako dítě. Jsem si vědoma toho, že střídavá péče nebude fungovat do konce života, protože si každý půjdeme svou cestou. Zatím to ale nějak půjde, nechci se jí vzdát, tak uvidíme,” krčí rameny Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám