Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na filmových premiérách zahraničních snímků potkáváme Natálku Grossovou s maminkou a sestrou poměrně často. Do kina vyráží mladá talentovaná muzikálová zpěvačka i v soukromí, má to jeden zásadní důvod. Dcera zesnulého bývalého premiéra Stanislava Grosse trpí silnými alergiemi, a tak zejména v létě je pro ni uzavřený prostor klimatizovaného sálu prostorem bezpečí.

„Jelikož jsem alergik, tak spíš než do přírody vyrazíme do kina,” nechala se slyšet čtrnáctiletá slečna na české premiéře rodinného amerického filmu Já kocour.

Grossová je filmový nadšenec a většinou se na americké snímky dívá v angličtině. „Mám hrozně ráda pohádky a komedie. Sama si často představuju, že v některé z nich hraju,” zarděla se Grossová, která se zatím neobjevila v žádném z celovečerních filmů, ale pevně doufá, že se to brzy změní. „Ráda bych si zahrála v nějakém hezkém filmu, který bude i v kině,”  říká hvězda připravovaného muzikálu Ples upírů Natálka Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám