Hlavní obsah
Článek

Na finálovém večeru Hejbejte se a zpívejte pořádaném Hankou Kynychovou (55) pro děti z dětských domovů se to známými osobnostmi jen hemžilo. Jednou z největších hvězd dne byla ale Celeste Buckingham (28).

„Já mám vždycky radost z toho, když díky své práci můžu dělat radost jiným. Těší mě, že jsem tady kvůli konkrétnímu přání dětí, které si přály moji přítomnost. Je pro mě mega pocit, že si mě děti vyprosily,” komentovala svou přítomnost Celeste, která ale nedorazila se svým partnerem - žádný totiž už není. Se zpěvákem Matějem Vávrou, s nímž strávila víc jak dva roky, se rozešli.

Ale zpět k akci, na níž jsme Celeste potkali. Slovensko-česko-americká zpěvačka má k dětem velmi blízko. „Miluju děti, protože jsou bez filtru a vnímají svět takový, jaký je. Je třeba je podporovat,” říká Celeste, která má pozitivní vztah k nejmenším nejspíš také proto, že se odmalička starala o mladší sestru Carmel.

„Svoji sestru vnímám jako mé dítě. Je nejmladší v celé rodině, takže bude vždycky naším dítětem. Ale i přes svůj relativně nízký věk je tak dospělá jako žena, často mi poradí i lépe než já jí,” řekla. A své udělala i brigáda ve školce, kterou měla interpretka hitů Run Run Run nebo Crushin' My Fairytale na střední škole.

Nemohli jsme se tedy nezeptat, jestli už pomýšlí na vlastního potomka. „Na to je ještě čas, v nejbližší době se na to necítím. Ani v mém předchozím vztahu s Matějem jsme se o tom zase tak moc nebavili,” říká Buckingham.

Jednou by ale velkou rodinu měla ráda, dokonce tak velkou, že jako ideální počet potomků uvedla čtyři. „Nejraději bych chtěla čtyři kluky,” smála se Celeste Buckingham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám