Hlavní obsah
Článek

Plavbu parníkem po Vltavě společně s fanoušky seriálu Třicet případů majora Zemana si nenechal ujít nejen představitel hlavní postavy Vladimír Brabec, ale recesistického setkání se účastnil také Zdeněk Srstka, který se jako kaskadér objevil hned v několika dílech kultovní kriminálky.

Během setkání s komikem jsme vážně neměli pocit, že před rokem oslavil osmdesáté narozeniny. Kromě toho, že kolega Marty Kubišové z pořadu Chcete mě? denně cvičí ve své domácí posilovně, také dodržuje speciální rituál. „Všichni se mi smějou, ale já se každý den sprchuju na zahradě ve studené vodě," rozpovídal se Srstka, který k otužování využívá vodu ze své studny.

„Začínám odspodu, nohy, lýtka, pak tělo a hlavu. Pak jdu ještě ven bos, ať je teplo, nebo zima. To bývá velký žrádlo. To vyjdu nahej, ale nejde mě moc vidět, protože máme na zahradě hodně stromů. Pak citím, jak to tělo dýchá."

Srstka se těší z toho, že otužovací procedura blahodárně působí na jeho tělo, na které negativně zapůsobily desítky let práce v kaskadérské profesi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám