Hlavní obsah
Článek

Středeční galavečer Bratislavské módne dni byl pro Andreu Verešovou (43) velmi významný. Česko-slovenská modelka představila svůj charitativní projekt, oficiálně uvedla na trh vlastní módní kolekci Black Eve, kterou vytvořila společně s kamarádkou, návrhářkou Zuzanou Lešek Černou, a splnila sen nemocné dívence Martince, která se toužila projít po přehlídkovém mole.

Nejkrásnější Slovenka roku 1999 byla potěšená, že během galavečera jí mohla být nablízku její maminka Ester Verešová. „Maminka nestihla dorazit na akci, která se nejdříve konala v Bratislavě, tak jsem byla moc ráda, že přijela do Prahy. Byla to pro mě výjimečná událost a maminka chtěla být u toho,” komentovala Verešová přítomnost maminky, která do Prahy dorazila až ze Žiliny.

V období, kdy se Andree narodily dvě děti, Vanesska a Daniel, trávila její maminka v jejich plzeňském domě hodně času, nyní je to o poznání méně. „Teď se stará víc o naši babičku s dědečkem, kteří mají přes devadesát let. Když je ale možnost, tak se pořád navštěvujeme,” vysvětlila nám Andrea Verešová a dále jedním dechem dodala: „Jsem šťastná, že je na mě pyšná a že mě v důležitých životních momentech doprovází.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám