Hlavní obsah
Článek

Jako první jsme vás na konci léta informovali o tom, že modelka a finalistka České Miss Kateřina Votavová byla požádána partnerem Jiřím Wohlmannem o ruku. K zasnoubení došlo po pětileté známosti během dovolené v Tatrách. Jak už to tak bývá, tak hned po zasnoubení se začala plánovat veselka, která má být v červnu 2017.

Volba měsíce prý byla od začátku jasná. „Moji rodiče se brali v červnu a jsou spolu už čtyřicet let. Brácha se švagrovou se brali v červnu a také jsou stále spolu, takže sázím na to, že je to pro dlouhodobé vztahy šťastný měsíc,“ směje se Katka, která právě vybírá místo svatby, ideálně poblíž Prahy. Sice pochází z Plzně, kde má i rodinu, a sama s partnerem bydlí v Českých Budějovicích, kde má i vlastní butik, ale většina jejích známých pochází z Prahy a nechce, aby to měli příliš daleko.

A navzdory tomu, že Kateřina má v plánu prožít svůj den D výhradně v kruhu rodiny a přátel, se ukazuje, že seznam hostů se bude pohybovat kolem stovky a bude na něm řada známých osobností českého modelingového a kulturního světa, ve kterém se Katka pohybuje.

O družičkách už má Katka jasno – rozhodla se požádat své nejlepší kamarádky, přičemž dvě jsou zároveň prodavačky z jejího butiku. „Malá děvčátka jako družičky by určitě byla roztomilá, ale tohle jsou zase zkušený a skvělý holky, se kterými trávím spoustu času, a já prostě chci, abychom spolu byly i při mém dni D,“ směje se Katka.

V současné době si Kateřina vybírá také módního návrháře, který jí navrhne svatební šaty. „Chtěla bych takovou tu romantickou svatební klasiku, žádné výstřelky. Jsem v tomhle jako většina holek, chtěla bych v ten velký den být za princeznu a tu svatební pohádku, na kterou jsem čekala do svých třiceti let, dokud jsem nepoznala Jirku, toho svého pravého prince, si užít opravdu beze zbytku,“ svěřuje se Katka.

Během své modelingové kariéry už Kateřina fotila nejednu kolekci svatebních šatů, tak má velmi jasnou představu, co chce. Který návrhář to u ní vyhraje, však zatím jasné není, ale budeme u toho.

Reklama

Další články

Načítám