Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na vysportovanou postavu missky Kristýny Kubíčkové (26), která je samý sval a šlacha, byste rozhodně neřekli, že tahle kráska umí zázraky s moukou, máslem, smetanou či cukrem.

Česká Miss Earth 2016 je vyučenou cukrářkou a svou práci považuje i za svůj koníček. „Od malička jsem pekla s babičkou i mamkou. Řekla jsem si, že když mě to baví, tak proč se tomu v životě nevěnovat. Ten obor ale bohužel nebyl s maturitou, tedy až doteď, takže si dodělávám nástavbu,” říká půvabná blondýnka.

Během pobytu České Miss v jižním Tyrolsku v Itálii nebyla nouze o výborné místní speciality a chutné dezerty, takže zde rodačka z Ostravy načerpala spoustu inspirace. Sama by si v zahraničí ráda otevřela vlastní podnik. „V Česku málokdo dělá něco nového a zajímavého, uplatnila bych se spíš v zahraničí,” říká Kubíčková.

Kristýna velmi ráda zkouší péct nové věci. „Hrozně mě baví dělat dortíky v tematickém stylu. Vlastně u nás v rodině nemůže proběhnout oslava narozenin bez toho, abych nepekla dort,” říká Kristýna a jedním dechem dodává: „Tak nějak se to ode mě očekává.”

Třetí nejkrásnější Češka letošního roku sice peče jako o život, ale vlastní sladké výtvory příliš nekonzumuje. „Ve škole jsme toho měli mnoho a přejedla jsem se toho, tak vše dojídají rodiče. Spíš si potrpím na slané,” vysvětluje modelka, jejímž nejvděčnějším strávníkem je její přítel Honza. Ten se sice věnuje kulturistice, ale když zrovna není v rýsovací dietě, tak se po jejich výtvorech může utlouct. „Někdy mi ani nevyjde krém na celý dort,” směje se Kristýna Kubíčková.

Reklama

Další články

Načítám