Hlavní obsah
Článek

Přítomnost těhotné Moniky Absolonové (47) na Avon pochodu proti rakovině prsu vyvolala rozporuplné reakce. Panovalo totiž úporné vedro, což pro nastávající maminky není moc dobré.

Zpěvačce v očekávání se v průběhu pochodu udělalo nevolno a musela vyhledat pomoc lékařů v přistavené sanitce. Monika je přesvědčená, že se nezachovala nijak lehkovážně. „Začalo mi tvrdnout břicho, a tak mi Roman Vojtek sehnal sanitku. Sedla jsem si do ní a počkala tam, dokud mě auto neodvezlo do cíle,” popsala záležitost, jak se skutečně stala, hlavní aktérka na první pohled dramatického příběhu.

Monika podle svých slov nijak nepřecenila své síly a vše působilo vážněji, než ve skutečnosti bylo. O tom, že byla Monika v závěru pochodu zcela v pořádku, svědčí i skutečnost, že vystoupila v závěru programu s Davidem Deylem na jevišti.

„Neohrozila jsem dítě ani ostatní lidi. Sanitku jsem nikomu neukradla. Jen jsme popojížděli v případě, že by se udělalo někomu špatně,” uvedla vše na pravou míru zpěvačka a dodala: „Jsem ráda, že jsem tady, jsem ráda, že jsem tady i v tomto stavu a děkuji moc za to, že se tady sešlo tolik lidí.”

Reklama

Další články

Načítám