Hlavní obsah
Článek

Oficiální premiéru pohádky Sedmero krkavců pojala představitelka zlé královny Sabina Remundová ve velkém stylu. Do prostor kina Lucerna nedorazila sice ve filmovém kostýmu, ale někomu se to tak mohlo zdát.

Dcera herecké legendy Ivy Janžurové pro tuto příležitost oblékla černé šaty, z jejichž korzetu se jí drala ňadra. Autorem modelu byla módní návrhářka Petra Kociánová.

Všechny krásné šaty v pohádce kostýmní výtvarnice Kateřiny Štefkové byly Remundové šité na míru. „Od paní výtvarnice je to počin hodný ocenění,” říká Sabina.

Remundové se od natáčení pohádky podařilo zhubnout. Herečka upravila jídelníček, pije ovocné koktejly a začala se více hýbat. „Je pravda, že jsem hodně zhubla. Chystám se na jinou roli, jezdím hodně na koni. Prožila jsem radostnou proměnu do něčeho jiného,” řekla. Z rolí královen prý hodlá přesedlat na princezny. „Už jsem dneska říkala paní režisérce, že teď se z těch královen budu posunovat do rolí princezen,” říká Sabina a jedním dechem dodává: „S mírnou nadsázkou to mám v plánu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám