Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivovatelky mladého pohledného herce Vladimíra Polívky si přijdou na své. Syn Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain si zahraje v nově připravované pohádce Řachanda. A potěšené budou jistě i dámy o generaci starší, které mají slabost pro jeho otce. Na stříbrném plátně se v tomto výpravném filmu pro děti objeví otec a syn Polívkovi poprvé společně.

První klapka pohádky padla tuto v sobotu 23. května na hradě Kost, kdy se před kameru postavila dvojice hlavních hrdinů Matěj a Kuba, které ztvárňují Aleš Bílík a zmíněný Vladimír Polívka.

Že půjde nejen o milou, ale také komediálně zaměřenou pohádku, je jasné už z obsazení. Na plátně uvidíme herce, jako je Bolek Polívka, Petr Čtvrtníček, Oldřich Kaiser, ale také Jan Hrušínský, David Novotný, Jaromír Nosek, Vlastimil Zavřel, Vilma Cibulková, Petr Vacek, Martin Dejdar, Ester Kočičková a mnoho dalších.

Kromě hradu Kost se bude téměř celý červen natáčet i v zámeckém resortu Dětenice a v lesích Královéhradeckého kraje. Režie se ujala režisérka Marta Ferencová a premiéra v českých kinech je naplánována na jaro 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám