Hlavní obsah
Článek

Je to opravdu velmi výjimečné, že se Pavel Nedvěd objeví v Čechách. V posledních dnech ale slavný český fotbalista zavítal z Itálie do Česka, aby zde odehrál exhibiční zápas hráčů nad pětatřicet let a představil nové kopačky známé německé sportovní značky. My jsme využili příležitosti a vyzpovídali ho.

Kromě toho, že legendární český záložník v Praze představil novinářům aktuální fotbalové trendy, tak nám prozradil, jak často jezdí domů. „V Čechách se vždycky zdržím vždy jeden, maximálně dva dny. Například po této akci letím hned na letiště a zítra už musím být na hřišti, protože trénujeme na Ligu mistrů,” říká Nedvěd, který se sem hodlá vrátit. „V průběhu mistrovství Evropy tady budu čtrnáct dní, a tak doufám, že stihnu i svoje osobní věci, i když si dovedu velmi dobře představit, že na to bude hrozně málo času,” říká.

Pavel příště dorazí i s manželkou a dětmi Pavlem a Ivanou. „Děti studují školu v Itálii i Čechách, budou mít v polovině června zkoušky, takže to budou muset zvládnout,” prozradil Nedvěd. Nedvěd si prý velmi užil pondělní fotbalový zápas Setkání legend, kde se proti sobě utkali hráči nad 35 let, tedy konkrétně Czech Team 96 versus Deutsche Fussball Legenden. „Bylo to skvělý, na ten zápas jsem se moc těšil. Bylo fajn se vidět se spoluhráči. Mám na to dobré ohlasy, lidem se to moc líbilo,” říká Nedvěd, který uvedl, že podobné zápasy se konají i v Itálii: „Děje se to i tam a lístky na tyhle zápasy s bývalými hvězdami bývají většinou vyprodané. Já bych rád, aby se to začalo prosazovat i u nás. Lidi tohle mají rádi, tak proč jim neudělat radost.”

Reklama

Další články

Načítám