Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná jste měli chvíli problém s tím rozpoznat, která známá osobnost se na vás dívá z úvodní fotky našeho článku. Už vás nebudeme déle napínat, proměněnou kráskou je modelka Gabriela Bártová (35).

Někdejší osudová láska Leoše Mareše, bývalá přítelkyně milionářského synka Jakuba Maliny a současná manželka rockera Václava „Noida“ Bárty (43) pár týdnů po porodu nafotila s fotografkou Anetou Kupcovou nové trendy účesů pro rok 2015.

„Češe mě Dita Bayer. Jsou to trendy na jaro léto,“ svěřila se modelka, která s vlasovým studiem spolupracuje už tři roky. Přestože se jí dostává té nejlepší péče, před několika měsíci jí museli vlasy zachraňovat.

Vlivem kojení jí totiž začaly vypadávat. Naštěstí je obklopená profesionály, kteří ví, jaké přípravky použít. „V těhotenství jsem měla perfektní vlasy. Jak ale kojím, tak to ty vlasy odnáší, protože dávám tomu miminku všechno. Takže teď jsme s Ditou zvolily takovou speciální kúru a musím zaťukat na zuby, že vlasy drží a dali mi to tady do pořádku.“

Reklama

Další články

Načítám