Hlavní obsah
Článek

Nic neodradilo Blanku Matragi (71) od focení nové kolekce s názvem Orchidej, které se uskutečnilo v Praze. Módní návrhářka dorazila z Libanonu do Prahy i přesto, že ji limituje zlomená nártní kůstka.

„Libovala jsem si, jak se o mě na letištích úžasně a rychle postarali, když mě převáželi na vozíku,” svěřila se nám Blanka, které během přesunu nestačil ani její manžel Makram a osobní asistentka. „Ovšem v Praze byla z letu noha nateklá jak meloun, už se nevešla do ortézy,” postěžovala si Blanka, která byla nucena sundat snímatelnou ortézu a nasadit speciální obuv, kterou návrhářka přirovnala k „italským důchodkám.

Jako by Matragi během samotného focení ani netrápil zdravotní hendikep. „Na focení jsem vždy zvyklá poskakovat, ale tentokrát jsem se belhala,” uvedla designérka, z fotek je ale více než patrné, že na place byla velmi čiperná. V jejím nejnovějším editorialu se potkaly vítězka soutěže Czechoslovak TopModel 2013 Kateřina Kozlová a Čechoameričanka Molly Kucera, pro niž je to úplně první práce na českém trhu. „Ta Molly Kucera je úžasnej profík. S Katkou Kozlovou to trošku vázlo, netušila jsem, že jí je teprve čtrnáct, má toho ještě hodně před sebou,” uvedla Matragi, která už je zase zpátky doma v Bejrútu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám