Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem se Emma Smetana (36) vrátila s přítelem Jordanem Hajem z Paříže, kde si to spolu prý dokonale užili. „Měli jsme štěstí na nádherné počasí, obloha byla bez mráčku. Pořád jsme se procházeli, opalovali, přejídali,” říká Emma Smetana.

Emma a Jordan město světel navštěvují pravidelně, ne ale tak často, jak by oba chtěli. „Naposledy jsme tam byli v srpnu a já už jsem měla pocit, že je to strašně dlouho, co jsme tam nebyli. Byla bych moc ráda, kdybychom ty intervaly zkracovali, protože si při každé návštěvě uvědomím, že je to můj druhý domov,” říká Smetana, která v zemi galského kohouta vyrostla.

Emma je ve francouzštině rodilým mluvčím, její přítel prý francouzsky rozumí, ale neodvažuje se příliš mluvit. „Jordan se hrozně stydí, když má mluvit. Ve francouzštině systematicky šeptá. Potřeboval by se rozmluvit,” prozradila nám Emma na finále soutěže fotoknihy roku, kde zasedla do porotcovské lavice.

Jednou z aktivit sympatické krásky je kromě moderování, hraní a zpívání také výuka francouzštiny. Okatá kráska má nyní dva žáky a lekce v minulosti poskytovala mimo jiné také svému příteli. „Velmi brzo jsme toho nechali, protože jsem přísná paní učitelka. Vyžaduji od svých žáků, aby si dělali domácí úkoly, což on nedělal. Po nějaké třetí lekci jsem to s ním vzdala,” říká Smetana.

Jordan má ale své partnerce co oplácet. „On mě učí pro změnu hebrejsky. Občas si v tomto jazyce povídáme. Slíbil mi, že mě taky konečně naučí hrát na kytaru,” usmívá se Emma Smetana.

Související témata:
Francouzština

Reklama

Další články

Načítám