Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo by řekl, že bezkonkurenčně prostorově nejvýraznější česká celebrita Halina Pawlowská (69) má za sebou také významné sportovní úspěchy. Coby tenistka zdolala bývalou světovou jedničku Martinu Navrátilovou.

„To je pravda, ovšem ne úplná. Kdysi dávno jako holka jsem Martinu Navrátilovou skutečně porazila, ovšem jen v úvodním gemu. Vedla jsem tehdy 1:0, ale pak jsem zřejmě usnula na vavřínech a zápas skončil 1:6 a 0:6,“ uvedla svůj tenisový „úspěch“ na pravou míru Halina, která odpovídala na otázky hostů a vyprávěla o svých zážitcích a práci.

Jak přiznala, to byl jediný světlejší moment nejen v tenisové kariéře. „Bohužel, žádný sport mi nešel a v žádném jsem tedy ani nemohla vyniknout. Teď už říkám, že nejlepší sport je kafe a dort. A na tom trvám,“ doplnila.

Jednalo se o první testovací tzv. one woman show, a jak bylo z ohlasu naplněného sálu zjevné, pokračování podobného pořadu na sebe prý nenechá dlouho čekat. „Má to být, jak je v názvu uvedeno, i show, takže jsem se na ni řádně připravila,“ oznámila divákům Halina a vybalila apartní čelenku, kterou si nasadila na hlavu. Tu koupila na Ukrajině, když pátrala po svých kořenech. „Tak, a to byla ona show, a tím i končí,“ dodala Halina a začala monolog, který byl často provázen smíchem a potleskem.

Reklama

Další články

Načítám