Hlavní obsah
Článek

Ještě se ani neobjevily oficiální recenze po premiéře filmu Vybíjená a Simona Krainová (51) dostala další dvě herecké nabídky ve velkých projektech. „Samotnou mě překvapilo, že jsem dostala nabídky na dvě docela velké role. Chystám se na další kamerové zkoušky, tak mě celé kolečko čeká od začátku,“ nechala se slyšet Simona před dvěma měsíci.

Ani v jednom z případů se nejednalo o žádný štěk, ale o velkou hereckou příležitost. Podle našich informací Krainová jednu z hereckých nabídek nezískala. Ve druhém případě byl o Krainovou velký zájem. Zjistili jsme, že si modelka měla zahrát v další řadě seriálu Vinaři. Tuto roli ale překvapivě odmítla.

„Byla jsem velmi potěšená, že jsem dostala příležitost znovu pracovat s režisérem filmu, se kterým jsem dělala na Vybíjené (Petr Nikolaev, pozn. red), a jsem za tu příležitost nesmírně vděčná, ale zjistila jsem, že bych musela být pět měsíců pryč a tak jsem odmítla," říká Simona a jedním dechem dodává: „Někdy mému egu stačí, že ten zájem o mě je. Já jsem si tu filmovou polohu vyzkoušela a moc mě to bavilo, a tak počkám, jestli přijde další příležitost do celovečerního filmu.“

Krainová před hereckou kariérou upřednostnila rodinu. Práce na seriálu Vinaři by byla časově velmi náročná a ona si nedovedla představit být pět měsíců bez svých synů. „Svým dětem jsem slíbila, že se jim budu věnovat, že si budeme číst, chodit na procházky, teď si doděláváme chaloupku za Prahou. To je neslučitelné s pracovní nabídkou, kterou jsem dostala. Někdy přijdou ty věci ve špatný čas," krčí rameny Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám