Hlavní obsah
Článek

Křišťálové glóby karlovarského festivalu pro hvězdné hosty Geoffreyho Rushe a Benicia del Tora, samozřejmě vyhlášení nejlepších snímků karlovarského festivalu a také nádherné róby.Tak vypadal závěr 56. ročníku filmařského svátku v Karlových Varech.

Closing si nenechala ujít řada známých tváří, samozřejmě v čele s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou (77) a jeho půvabnou manželkou Andreou, která stejně jako na slavnostním zahájení vynesla šperky v hodnotě milion korun od ALO diamonds. Pro stejnou firmu se rozhodla také tenistka Petra Kvitová (34), která měla původně obléknout jiné šaty, nakonec se ale rozhodla pro model Beaty Rajské, takže jí musel být narychlo do Varů dovezen jiný set.

Již třetí den tráví v lázeňském městě i herečka Veronika Žilková (62) s dcerou Kordulou, takže na slavnostním zakoneční také nemohly chybět. Veronika oblékla šaty od návrháře Philippa Pleina, její dcera vypadala božsky v modelu od italské návrhářky Elisabetty Franchi. Velmi to sluší také Zuzaně Stivínové (50), která do Varů jezdí každoročně až na závěr.

Velkým překvapením byli Sara Sandeva (26) a Jakub Prachař (40), kteří vyrazili prvně jako pár na červený koberec akce takového formátu. A byla na ně radost pohledět, jen co je pravda. Neméně překvapením bylo, že Adam Mišík (26) dorazil tentokrát sám, bez přítelkyně Natálie Jiráskové (19).

Reklama

Další články

Načítám