Hlavní obsah
Článek

Oblíbený zpěvák Marek Ztracený (39) natočil pro své fanoušky unikátní videoklip ke své novince Léto 95. V klipu, který můžete zhlédnout, neúčinkuje jen samotný Marek, ale i řada osobností.

"Písnička Léto 95 je vzpomínka na moje mládí. Je to píseň pro všechny, kdo zažili devadesátky, a zároveň i pro ty, kteří neviděli, jak skvěle jsme dospívali MY," říká Marek.

Při přípravách oslovil několik osobností, které formovaly jeho "devadesátky". V klipu tak můžete vidět hrát a zpívat například Michala Malátného ze skupiny Chinaski, Jiřího Bartošku (77), Lucii Bílou (57), Martina Dejdara (59), Terezu Pergnerovou (49), Miroslava Donutila (73), ale dokonce i Karla Gotta.

"Jednu noc jsem nemohl usnout, byl úplněk, tak jsem jen tak přemýšlel o klipu k téhle písni. Ta myšlenka mě napadla okolo druhé ráno. Vyskočil jsem z postele, vzal telefon a vzbudil kluky z produkce. Rozespalí reagovali, jestli jsem se nezbláznil, jak tam ty lidi chci dostat a ať jdu zase spát,“ smál se Ztracený.

"Tu noc jsem usnul jen na chvíli. Ráno jsem si vypsal jména pro mě nejzásadnějších známých lidí, které buď už znám osobně, nebo je obdivuji, a zažili devadesátky. Pomalu jsem je se strachem začal obvolávat, jestli by do toho nešli. Jejich reakce mě odrovnala. Nikdo se nenechal přemlouvat, nikdo se neptal na žádný honorář a jen se zeptali jak a kdy to uděláme. Během natáčení jsem zažil šíleně srandy a byla to pro mne škola pokory. Tyhle vzpomínky už mi nikdo nevezme," dodal zpěvák.

Klip, který má během prvního týdne přes 400 tisíc zhlédnutí, se natáčel na místech, která účinkujícím přirostla k srdci. V Otvovicích u Lucie Bílé, u pražského Rudolfina s Jiřím Bartoškou, v Rakovníku s Terezou Pergnerovou, nebo s Karlem Gottem na zakotvené lodi na Vltavě, kde právě probíhá výstava o jeho životě.

Marek Ztracený navíc chystá svůj dosud největší koncert kariéry, který se uskuteční 27. listopadu v pražském multifunkčním prostoru Fórum Karlín. Fanoušci sympatického zpěváka se mohou těšit nejen na jeho největší hity, ale také na hvězdné hosty.

Reklama

Další články

Načítám