Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Bartoška (77) úspěšně zvládl svůj boj s rakovinou. Vypadá skvěle a je ve výborné formě. Poprvé promluvil o svém zdravotním stavu. "Chystám se na pravidelnou kontrolu, kterou musím absolvovat. Ale mám se dobře, pracuju," řekl primáckému Top Star magazínu Jiří Bartoška.

Může si říci, že už je to za ním a je v pořádku? "Mám pocit, že asi ne, že jako nikdy není vyléčený alkoholik, tak vždycky je to člověk, který je abstinující alkoholik, ale jako tahleta nemoc. Ale všechny testy jsou čistý, všechny ty náběry jsou výborný, takže jako jsem zdravej," upřesnil.

V Divadle Kalich znovu hraje v pohřební komedii Moje hra. A nemůže si roli, kdy je v rakvi, vynachválit. Není to ale trošku černý humor? "Ne, já na tyhlety věci nevěřím nebo na sílu slova nebo něčeho takovýho, takže představa, že by člověk na to věřil, tak mu to zúží hodně mantinely, role, které by měl hrát a mohl hrát, takže ne, v tom to není," dodal Bartoška v reportáži, kterou uvidíte dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám