Hlavní obsah
Článek

V závěrečném dílu Mordparty se Jiří Bartoška (77) předvede jako zachránce své seriálové dcery Anny Fialové, kterou její partner v pojetí Adama Ernesta vezme jako rukojmí a ohrožuje ji nožem.

„Jiřímu Bartoškovi dojde v Mordpartě se svým zeťákem Adam Ernestem trpělivost. Když proti němu Bartoška poskládá neprůstřelné důkazy, neváhá Ernest vzít jako rukojmí svoji přítelkyni, Bartoškovu seriálovou dceru Annu, a pod krkem jí držet řeznický nůž. Hrozí, že ji nemilosrdně popraví. To už Bartoška na nic nečeká a namíří proti němu pistoli,“ dozvěděli jsme se z Primy.

A k tomu i to, jak se připravovala scéna střelby, ke které dojde: „Na místě byl přítomen profesionál, který vše naaranžoval a připravil tak, aby se nikomu nic nestalo. Rozbuška roztrhla košili, nikomu (ani mně) nijak neublížila a štípla jako včelka,“ popsal Ernest, který má s negativními charaktery bohaté zkušenosti. „Padouchy hraji velmi rád. Do této chvíle jsem jich hrál šest a čeká mě sedmý,“ těší se a k roli v Mordpartě ještě s úsměvem dodává: „Stát před rozezleným Jiřím Bartoškou byla čest.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám