Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nahrazuje Jiřího Babicu (62) nebo co si máme myslet o novém kuchařském pořadu, který bude TV Nova vysílat s dříve potravinovým inspektorem Ladislavem Hruškou (46) v hlavní roli? Jde totiž o jednu z mála novinek, jichž jsme se dočkali na představení podzimního schématu TV Nova.

"To určitě ne, Jirka Babica je kuchař, nebo tak byl aspoň stylizovaný, já se ani kuchařem stát nechci. Jsem takový vařič, experimentátor, který zkouší to, co lidem doma chutná," tvrdil Super.cz Láďa. "V pořadu se samozřejmě bude vařit, ale zatím je natočený sestřih těch nejlepších receptů, které mají lidi rádi," vysvětlil.

Se svým kuchařením ovšem sklízí i tak velké úspěchy. "Dal jsem na četné žádosti dokonce dohromady kuchařku, která by měla být v září na pultech," pochlubil se. Je také hojně zván jako porotce na různá kuchařská klání.

"Dostávám pozvání, abych hodnotil nejlepší guláš nebo bramborový salát. Dokonce si mě pozvali i do několika škol vaření, asi abych jim zpestřil program," smál se Hruška, který všechno bere trochu s nadhledem. Na lehkou váhu ovšem přestal brát svoji hmotnost, protože díky novému zaměření dost přibral. "Jsem po třítýdenní drastické dietě, a zatím se mi povedlo zhubnout jenom tři kila," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám