Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní kuchař Jiří Babica (62) je milovníkem české kuchyně, a proto nás zajímalo, jak se hubne podle něj. Po svíčkové a rajské to asi nebude! "Ráno se vstane a běhá se. Dokud se nepotím, tak se nehubne. První den udělám jeden klik, jeden sed leh, zvyšuju to každý den a za 80 dní dělá člověk 80 kliků," říká Babica.

A jaký má recept na dietní stravování? "Když se hodně naštvu, koukám se po kaloriích. Kupuji olomoucké syrečky, které mají nula tuku, nízkotučné jogurty. Důležité je vynechávat bílé pečivo, máslo, tuky a vepřové maso," dodal Babica na curlingovém turnaji, který pořádala jeho domovská televize Nova.

Co říká na raut, který na akci připravili? "Nejsem příznivec takovýchto rautů. Nikdy nedělám řízky, když je přiklopíte, nikdy už nejsou křupavé, brambory taky nesmysl, zelenina rozvařená, rozblemcaná. Dělal bych něco jiného," nešetřil kritikou Babica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám