Hlavní obsah
Článek

Tomáš Savka získal roli v připravovaném muzikálu Robinson v režii Jiřího Adamce (76). Konečně tak nebude muset jezdit do práce vlakem tři hodiny. Do divadla to bude mít kousek, hrát se bude v Praze.

"V divadle v Ostravě jsem čtvrtým rokem a jsem rád, že mi byla nabídnuta role v Praze v muzikálu Robinson. Moje role je hodně zajímavá herecky, moc se na to těším. Bydlíme s rodinou v Praze, do Ostravy jsem dojížděl, ale není to tak hrozný. Vlakem už to je za tři hodiny," řekl Super.cz Savka.

S manželkou oslavil v listopadu druhé výročí svatby. Vychovávají společně její tři syny z předchozího vztahu. Společnému potomkovi se rozhodně nebrání, naopak, přejí si ho. "Je to ve hvězdách. Když všechno půjde, jak má, tak to dopadne. Kluci Zuzce už odrostli, určitě by byla ráda, kdyby se měla o koho starat. Jak dospívají, tak už si řeší rádi věci po svém," vysvětluje.

Manželství si zpěvák pochvaluje. "Jsme svoji dva roky, ale žijeme spolu sedmým rokem. Moc se toho nezměnilo, kromě prstýnku na ruce. Chtěli jsme to zpečetit," říká a chválí i ženu: "Není to pro ni jednoduchý. Děti, pes, někdo se o ně musí starat a já to nejsem, když zkouším. Ona to zvládá skvěle a ještě mě dopuje," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám