Hlavní obsah
Článek

Je mezi nimi poměrně výrazný věkový rozdíl, i tak ale režisér Jiří Adamec (76) s manželkou Janou Adamcovou (52) patří mezi jedny z mála stálých párů českého showbyznysu, kteří mají pevný dlouholetý vztah bez velkých hádek, rozchodů a eskapád.

Faktem je, že je režisér celkem dost pracovně vytížený. I přesto si ale našel chvíli a utekl z divadla, aby mohl s rodinou vyrazit na zahradní party, kde hledali novou inspiraci pro nadcházející grilovací sezónu.

Na zahradní party dorazili manželé Adamcovi se svými oběma dětmi, tedy s dcerou Jasmínkou a synem Daníkem. „Je to fakt náhoda, že jsme se zde sešli všichni. Vzhledem k manželově velké pracovní vytíženosti a hodně aktivitám našich dětí se moc často nestává, že bychom si takhle všichni spolu mohli vyrazit. Kromě dovolených tedy. Možná je to také proto, že je zde dobré jídlo, a to máme rádi všichni,” prozradila stále usměvavá Jana Adamcová, která si hned zjišťovala, jak správně připravit pořádný flák masa. Obsluhy grilu se pak chytil sám manžel, Jiří Adamec.

Známý režisér se stejně rád jako samotné přípravě jídla věnuje i ochutnávání. „Moc rádi grilujeme doma na zahradě, a jelikož ten náš gril už toho má hodně za sebou, tak jsme si tu hned jeden vybrali. I Daník se na něj už moc těší. Ten se zde inspiroval asi nejvíc, protože vyhrál kuchařku, tak už mluví o tom, jak nám něco na grilu připraví sám. Jeho to prostě baví, “ dodává Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám