Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádná vychrtlina, ale ani žena krev a mlíko. Moderátorka Jana Adamcová (52) se roky věnovala sportovnímu zpravodajství a sama má ke sportu blízko. Je to vidět i na její postavě. Po čtyřicítce má figuru, kterou by jí mohly závidět mladé holky.

Své přírodní šestky jen ve sportovní podprsence ukázala na akci, kde se cvičila sestava z oblíbené bikram jógy. Nádavkem v šortečkách ukázala, jak má po dvou těhotenstvích pořád ploché bříško, a také to, že její pevná stehna nepoznamenaly známky celulitidy.

Jógu začala manželka režiséra Jiřího Adamce (76) a maminka dětí Daniela a Jasmínky cvičit poté, co měla velké problémy s páteří. To bylo také jediné období v životě, kdy nesportovala. Pohyb je součástí jejího života a je to vidět. K tomu ještě zdravá strava podle dietního plánu, který nastudovala kvůli mamince a manželovi, kteří potřebovali zhubnout, a výsledek je ohromující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám