Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Adamec (76) začal točit už desátou řadu seriálu Cesty domů. Na place už se mu vystřídaly stovky herců. "Pár už z nich v seriálu umřelo, ale v životě kolem mě zemřelo víc lidí než za těch pět let v seriálu," řekl Super.cz režisér.

Protože je otcem dvou malých dětí, jichž se také v ději objevuje dost, zajímalo nás, proč je nikdy neobsadil. "Můj syn tvrdí, že kdyby byl táta rozumný a pochopil to, už dávno mohl být hvězdou seriálu. Zatím jsem je ještě neobsadil, i když dříve, jako malinkatý, se už někde objevily. Ale takhle my to neděláme. V daném okamžiku potřebujeme jistý typ a takové dítě najdeme a pak s ním pracujeme," vysvětlil.

I když se slavila první klapka, režisér se, co se konzumace týče, držel zpátky. Spolu s manželkou totiž hubne. "Chlebíčky opravdu nejím. Ale dám si sklenku šampaňského, protože budeme ještě hodně hodin točit, a tak budu moct pak i sednout do auta," upřesnil.

"Není to žádné drama. Ale moje žena tvrdí, že to, jak člověk vypadá, je o stravě. Tak jsem jenom začal respektovat určitá pravidla. Nejím po páté hodině, a když mám večer na něco chuť, nedám si čokoládu ani chleba s máslem, ale velkou kedlubnu. Už mám dole šest kilo, tak to je, myslím, na dobré cestě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám