Hlavní obsah
Článek

V kuloárech se povídalo, že by se měla manželka režiséra Jiřího Adamce (76) Jana Adamcová (52) opět vrátit na televizní obrazovku jako moderátorka, takže jsme se jí na to při první příležitosti museli zeptat. Pokud tomu tak je, podařilo se jí zdatně mlžit.

"Zatím si užívám dětí, je to krásné, protože jsem zjistila, že je ještě spousta věcí, ve kterých je mohu posunout. Tak jsem se s nimi vrhla na učení angličtiny. A moderování? Jestli se někdy vrátím, tak dobře. Uvidíme," řekla nám Adamcová.

Když naposledy uváděla večerní zpravodajství v jedné televizi, dala práci vše. Dokonce se do studia nechala vozit, i když měla obrovské potíže s páteří a téměř se nemohla hýbat. Muselo ji určitě mrzet, když byla náhle odejita.

"Myslela jsem si, že to budu snášet hůř. Za týden jako bych zamkla dveře a zahodila klíč. Nic ve mně nezbylo, žádný smutek ani sentiment. Vzala jsem to jako další výzvu. Ta práce pro mne byla příjemná, ale i hrozně jednoduchá. Moderovala jsem zprávy několik let, ale nikam jsem se neposunovala. Tak mám takové období rozjímání, co dál," svěřila.

A podle toho, jak strávila léto, rozjímání je to vyloženě příjemné. "Byla jsem tři a půl týdne s dětmi na Floridě, právě v rámci učení angličtiny. Pak jsem rodinu vytáhla do Slovenského ráje a do Tater, kde jsem je zmordovala na turistických stezkách, a pak jsme ještě byli dva týdny v Chorvatsku," vypočítala.

Chtěli byste Janu zase vidět na obrazovce?
Ano
33 %
Ne
67 %
Celkem hlasovalo 5812 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám