Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý někde musel začít. Většině světoznámých osobností sláva nespadla do klína při narození, ale musely se vypracovat nebo ke svému řemeslu dokonce přišly jako slepí k houslím. A jakkoliv to zní neuvěřitelně, tohle byla původní povolání hollywoodských hvězd.

Madonnu (65) jste kdysi mohli potkat za kasou v prodejně koblih Dunkin’ Donuts, moc jí to ale nešlo. Dostala padáka poté, co na zákazníky stříkala marmeládu.

Michelle Pfeiffer (65) zase prodávala v supermarketu a Sandra Bullock (59) pracovala za barem. Jennifer Aniston (55) dělala telemarketing, zatímco například Angelina Jolie (48) měla o něco zajímavější práci, a sice organizovala pohřby.

Harrison Ford jako vyučený tesař vyráběl nábytek celebritám, než se sám proslavil. Jon Bon Jovi vytíral školní chodby, Jim Carrey (62) uklízel v továrně a Morgan Freeman pracoval jako poslíček.

Skutečnou perlou je ale Danny DeVito, který se svými 147 centimetry dělal kadeřníka. Nejspíš musel mít při práci štafle, když pomáhal sestře v jejím salónu. Po letech ale přiznal, že když viděl ty zástupy mladých dam, byl sestře za práci nesmírně vděčný.

Na původní povolání těchto a dalších celebrit se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám